ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ημέρες Σταδιοδρομίας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας 11-12 Μαρτίου 2024

 

ΠΑΠΕΙ FAVICON

ΠΑΝΕΠΙΣΤHΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ημέρες Σταδιοδρομίας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας

11-12 Μαρτίου 2024

 

Κάθε χρόνο, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς οργανώνει ποικίλες εκδηλώσεις προς την κατεύθυνση διασύνδεσης των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας, με κορυφαίο γεγονός τις «Ημέρες Σταδιοδρομίας». Η ετήσια αυτή δράση δίνει τη δυνατότητα της συνάντησης επίδοξων επαγγελματιών και εκπρόσωπων εταιρειών και φορέων του δημόσιου τομέα, να συνομιλήσουν και να δημιουργήσουν ένα δίκτυο που συνδέει ανθρώπους και δημιουργεί προοπτικές.

Οι  «Ημέρες Σταδιοδρομίας», έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικές στην ποιοτική επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας και ιδιαίτερα δημοφιλείς στον επιχειρηματικό κόσμο,  καθώς η απευθείας επαφή και αλληλεπίδραση, σε ένα περιβάλλον «εορταστικό», καταλήγει στη στελέχωση εταιριών και φορέων με το καλύτερο δυναμικό της Ελληνικής νεολαίας.

Για το Πανεπιστήμιο Πειραιώς η εξωστρέφεια, η ποιοτική επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας και η επαφή με τον ζωτικό χώρο της επιχειρηματικότητας, αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα.

Οι «Ημέρες Σταδιοδρομίας» για το 2024, θα πραγματοποιηθούν στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, 11-12 Μαρτίου 10.00π.μ. με 5.00 μ.μ. με περισσότερες από 130 συμμετοχές των μεγαλύτερων εταιριών και φορέων της χώρας.

Χρήσιμο είναι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στις «Ημέρες Σταδιοδρομίας 2024» να παρακολουθήσουν το προπαρασκευαστικό webinar που θα πραγματοποιηθεί την 07.03.2024, ο σύνδεσμος του οποίου παρατίθεται στη συνέχεια:

Συνημμένο αρχείο : CareerOfficeWebinar7.03.24.pdf

Κατηγορίες
Αναζήτηση
Search

Πρόσφατες Ανακοινώσεις