Συμμετοχή του Τμ. Τουριστικών Σπουδών σε Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στην Αίγυπτο

Η Αντιπροσωπεία του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, Καθηγητή Πέτρο Μαραβελάκη συμμετείχε στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, “INNOVATION IN THE TOURISM INDUSTRY IN LIGHT OF INTERNATIONAL CONTEMPORARY CHANGES”, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Εν συνεχεία και στα πλαίσια του Erasmus+ KA131 Διεθνής Διάσταση, o Καθηγητής Πέτρος Μαραβελάκης επισκέφθηκε και το Alexandria University της Αιγύπτου, όπου και συζητήθηκαν οι ήδη υπάρχουσες συνεργασίες μεταξύ των Ιδρυμάτων και οι προοπτικές συνεργασίας με το νεοσύστατο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών.

Ακολούθως, η Αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου επισκέφθηκε και το παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, όπου και συναντήθηκε με την ΑΘΜ, Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’.

Κατηγορίες
Αναζήτηση
Search

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Προκήρυξη Εκλογών/ Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Υποβολής Υποψηφιοτήτων για Ανάδειξη Διευθυντή του Εργαστήριου «Εργαστήριο Θαλασσίων Επιστημών, Τεχνολογίας και Πληροφορικής» του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστήμιου Πειραιώς