Δελτίο Τύπου για Ημέρες Σταδιοδρομίας 2024

ΠΑΝΕΠΙΣΤHΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

«Ημέρες Σταδιοδρομίας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι «Ημέρες Σταδιοδρομίας 2024» στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, 11-12 Μαρτίου. 422 τελειόφοιτοι, απόφοιτοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές,  είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πολλαπλές συνεντεύξεις στον ίδιο χώρο, με 120 από τις μεγαλύτερες εταιρίες και φορείς της χώρας.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, οργανώνει τη συγκεκριμένη εκδήλωση κάθε χρόνο, με στόχο την διευκόλυνση των αποφοίτων του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού κύκλου στην αγορά εργασίας αλλά και την υποστήριξη της διαδικασίας μετάβασής τους από τον ακαδημαϊκό στον επαγγελματικό στίβο. Με αυτόν τον τρόπο αυτό τους δίνεται η ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, να γνωρίσουν από κοντά επιχειρήσεις, στις οποίες ενδεχομένως θα ήθελαν να εργασθούν, να ενημερωθούν για τις απαιτούμενες διαδικασίες πρόσληψης και εν τέλει να αποκτήσουν μια σημαντική βιωματική εμπειρία, μέσω της επαφής  τους με τα στελέχη των επιχειρήσεων που μετέχουν στην εκδήλωση.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, υλοποιώντας έναν από τους κύριους στόχους της στρατηγικής εξωστρέφειάς του, κάνει πράξη τη διασύνδεση των αποφοίτων του με τον επιχειρηματικό κόσμο, στοχεύοντας σε μια επιτυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση και απορρόφηση στην αγορά εργασίας, ως φυσική συνέχεια της ακαδημαϊκής αριστείας.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, ο οποίος διέθεσε δημοτικά λεωφορεία για την ομαλή μετάβαση των αποφοίτων από και προς το Μετρό Νίκαια με προορισμό το Θεμιστόκλειο Συγκρότημα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, ως χρυσοί χορηγοί, οι εταιρείες EY, Τράπεζα Πειραιώς,  Όμιλος ΟΤΕ,  MYTILINEOS Energy & Metals SA, ως ασημένιοι χορηγοί οι εταιρείες OPAP S.A., Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων  και ως χάλκινοι χορηγοί οι εταιρείες Α.Ε. Β. ΚΑΥΚΑΣ, V+O Group, WebHotelier και Binary Logic.

Παρούσες και οι εταιρίες :

Accenture  SA, ACTIONLINE Ltd, ADAC Service Hellas  AE, Adecco Group Greece , Aegean Airlines,  Algosystems SA, Alpha Bank, Ambience Υπηρεσίες, Arhs Developments Hellas SA,  Asty Mykonos  Hotel & Spa, Athens Lifelong Learning Institute, Baker Tilly Greece, Barilla Hellas Α.Ε., BDS Consulting, bluegr Hotels & Resorts, BMS United, Brink’s Hellas, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Coco-Mat, Convert Group, DBC Diadikasia, Deloitte Greece, DELTA FOODS S.A., Delta Group, Dialectica, doValue Greece, Electra Hotels & Resorts, Entersoft Α.Ε, ERGO Ασφαλιστική, Ernst & Young Greece, Etraveli Group, Eurobank, Eventora, Exagon Blue SA, Fenchurch Faris Ltd, Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, Grand Hyatt Athens, Grande Bretagne & King George Hotels, Grant Thornton Greece, Guidepoint, Hemmersbach Hellas, ICAP Contact Center, ICAP CRIF SA, Imerys Industrial Minerals Greece SA, Inchcape Shipping Services SA, INGROUP, Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), Kaizen Gaming, KPMG Greece, ManpowerGroup Greece, Mazars, Meeting Point Hotels, Mellon Group of Companies, MoRo Technology Group, Motor Oil Group, MSC Service Center Greece LTD, Nestle Hellas S.A , Neurosoft S.A., ΝS Travelgems, ΝΝ Hellas, Optima bank,  PepsiCo Ελλάς Μ.Α.Β.Ε.Ε., Printec Group Printec Ελλάς Μ.Α.Ε., Protera Technologies INC, PwC Greece, Randstad Hellas, RSM Greece, Santa Marina Luxury Collection Resort, Seaworld Management and Trading INC, Star Bulk Management INC, Swatch Group Greece S.A., Theodorou Group, TITAN Greece, Toyota  Greece, Uni Systems S.M.S.A., Upstream, WINGS Ict Solutions, Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΒΕΕ ζυγιστικά συστήματα, Άμβυξ Α.Ε, Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε., Γρηγόρης ΑΒΕΕ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, UNILEVER HELLAS Α.Ε, ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – DIXONS SOUTH EAST EUROPE ΑΕΒΕ, Παλίρροια, Α.Ε, Παπαστράτος ΑΒΕΣ, ΣΟΛ Crowe, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ, STAR CHANNEL, TRENKWALDER, VEDICOR EXECUTIVE SECURITY, MEGA BROKERS, ΟΛΠ, Α.Ε., Α.Ε. ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ, LOREAL, ΑEΒΕ ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο κανάλι του Πανεπιστημίου μας στο YouTube:

Κατηγορίες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις