Άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Ευρωπαϊκού Προγράμματος TEACHmi

?To Γραφείο Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς σας προσκαλεί στις 5/6/7 Ιουλίου στο πιλοτικό σεμινάριο που αφορά τη Διαδικτυακή Πλατφόρμα μάθησης και Δικτύωσης που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος TEACHmi
teachmi_logo_copy.PNG
Για αιτήσεις συμμετοχής: https://forms.gle/owdczF8qx2arSR9G9
Ώρα έναρξης (και για τις 3 ημέρες): 6:00 μ.μ
Διάρκεια: 45 λεπτά ανά μέρα

Ανακοίνωση

Σας κάνουμε γνωστό ότι θα γίνει ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα TEACHmi, χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Τετάρτη 4-11-2020 στις 12:00, μέσω της πλατφόρμας zoom.

https://us02web.zoom.us/j/82337577722

Invitation

ΤΕΑCHmi «Ευρωπαϊκό Έργο Προετοιμασίας των Εκπαιδευτικών και του Ευρύτερου Σχολικού Περιβάλλοντος για την Ένταξη Μαθητών με Προσφυγικό / Μεταναστευτικό Προφίλ»

teachmi_logo_copy.PNG

Το τριετές Ευρωπαϊκό Έργο TΕACHmi, χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επικεντρώνεται στην ενίσχυση του ρόλου της συμπεριληπτικής εκπαίδευσης. Στόχο έχει να προωθήσει εκείνες τις ευρωπαϊκές αξίες, κοινές για τα κράτη τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συμβάλλουν στη  δημιουργία κοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς.

 Document

BluAct

Ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο της συμμετοχής του ως επικεφαλής εταίρος στο δίκτυο BLUACT , έχει δημιουργήσει το URBACT Local Group (ULG). Document