Ημέρες Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστήμιου Πειραιώς διοργανώνει για 11η συνεχή χρόνια την εκδήλωση «Ήμερες Σταδιοδρομίας 2019» από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου 2019, από τις 09.00 έως τις 18.00, στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου.

Η Εκδήλωση – Θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Γραφείου Διασύνδεσης να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του Πανεπιστήμιου με την αγορά εργασίας, καθιστώντας έτσι πιο αποτελεσματική την ένταξή τους σ΄ αυτήν. Στις Ημέρες Σταδιοδρομίας, συμμετέχουν πλήθος ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων απ’ όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας, με στόχο την αναζήτηση στελεχιακού δυναμικού υψηλών προδιαγραφών από το χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η μακροχρόνια εμπειρία από την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης έχει δείξει ότι ως αποτέλεσμα αυτής πραγματοποιείται άμεσα ουσιαστικός αριθμός προσλήψεων.

Όπως έχουν αποδείξει και ανάλογες εκδηλώσεις στο παρελθόν, οι Ημέρες Σταδιοδρομίας αναμένεται να έχουν μεγάλη απήχηση λόγω του έντονου ενδιαφέροντος των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και των εταιρειών. Φέτος συμμετέχουν πάνω από 76 εταιρίες στις Ημέρες Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Υποχρεωτική εγγραφή στο https://career.unipi.gr/career_cv/hmeres_stadiodromias