Εκδηλώσεις

Ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με επιστημονική υπεύθυνη την κα καθηγήρια Φανή Σακελλαριάδου Διευθύντρια του ΠΜΣ (M.S.c.) Sustainability and Quality in Marine Industry, σας προσκαλεί στην διαδικτυακή εκδήλωση της τελικής παρουσίασης των νικητών του διαγωνισμού

καινοτομίας Blue Growth Piraeus που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου και ώρα 19:00 - 21:00.

Την πρόσκληση θα βερέιτε εδώ

Το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ

Η εκδήλωση πρόκειται να προβληθεί live στο a href="http://bluegrowthpiraeus.gr/final" target="_blank" rel="noopener" style="color: #1155cc;" data-saferedirecturl="bluegrowthpiraeus.gr/final

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και σε συνεργασία με την ΕΠΥ. Τελεί υπό την Αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστήμιου Πειραιώς διοργανώνει για 11η συνεχή χρόνια την εκδήλωση «Ήμερες Σταδιοδρομίας 2019» από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου 2019, από τις 09.00 έως τις 18.00, στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου.

Η Εκδήλωση – Θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Γραφείου Διασύνδεσης να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του Πανεπιστήμιου με την αγορά εργασίας, καθιστώντας έτσι πιο αποτελεσματική την ένταξή τους σ΄ αυτήν. Στις Ημέρες Σταδιοδρομίας, συμμετέχουν πλήθος ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων απ’ όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας, με στόχο την αναζήτηση στελεχιακού δυναμικού υψηλών προδιαγραφών από το χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η μακροχρόνια εμπειρία από την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης έχει δείξει ότι ως αποτέλεσμα αυτής πραγματοποιείται άμεσα ουσιαστικός αριθμός προσλήψεων.

Όπως έχουν αποδείξει και ανάλογες εκδηλώσεις στο παρελθόν, οι Ημέρες Σταδιοδρομίας αναμένεται να έχουν μεγάλη απήχηση λόγω του έντονου ενδιαφέροντος των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και των εταιρειών. Φέτος συμμετέχουν πάνω από 76 εταιρίες στις Ημέρες Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Υποχρεωτική εγγραφή στο https://career.unipi.gr/career_cv/hmeres_stadiodromias