Εκδηλώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

H Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς σάς προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: «Ένα βήμα πιο κοντά στην προσβασιμότητα», στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Κοινωνική Μέριμνα Φοιτητών Πανεπιστημίου Πειραιώς».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η  ενημέρωση φοιτητών/τριών με αναπηρία, σοβαρές παθήσεις ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, για τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που παρέχει η Βιβλιοθήκη, ώστε να είναι σε θέση να συμμετέχουν ισότιμα και χωρίς περιορισμούς στη «ζωή» της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και στις επιμέρους δράσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 στις 13:00, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Zoom , και η παρακολούθησή της είναι ελεύθερη.

Σε όσους/ες το επιθυμούν, υπάρχει δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης συμμετοχής με αίτημά τους στο 

Για πληροφορίες ή ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μας:  , 

Περισσότερες Πληροφορίες: http://accessibility.unipi.gr/news/ena-bema-pio-konta-sten-prosbasimoteta

 

Το ΠΜΣ και το Εργαστήριο "Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας", σε συνεργασία με την εταιρεία IQVIA, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο "Η αξία των δεδομένων και η ανάλυσή τους στο χώρο της Υγείας, καθώς επίσης και οι λύσεις που η IQVIA προσφέρει σε αυτόν τον τομέα ". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4/6 και ώρα 18:30, διαδικτυακά (μέσω MS Teams).

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση παρακαλούμε πατήστε εδώ και ακολουθήστε τη διαδικασία εγγραφής.

Πρόσκληση 04.06.2021

Ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με επιστημονική υπεύθυνη την κα καθηγήρια Φανή Σακελλαριάδου Διευθύντρια του ΠΜΣ (M.S.c.) Sustainability and Quality in Marine Industry, σας προσκαλεί στην διαδικτυακή εκδήλωση της τελικής παρουσίασης των νικητών του διαγωνισμού

καινοτομίας Blue Growth Piraeus που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου και ώρα 19:00 - 21:00.

Την πρόσκληση θα βερέιτε εδώ

Το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ

Η εκδήλωση πρόκειται να προβληθεί live στο a href="http://bluegrowthpiraeus.gr/final" target="_blank" rel="noopener" style="color: #1155cc;" data-saferedirecturl="bluegrowthpiraeus.gr/final

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και σε συνεργασία με την ΕΠΥ. Τελεί υπό την Αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστήμιου Πειραιώς διοργανώνει για 11η συνεχή χρόνια την εκδήλωση «Ήμερες Σταδιοδρομίας 2019» από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου 2019, από τις 09.00 έως τις 18.00, στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου.

Η Εκδήλωση – Θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Γραφείου Διασύνδεσης να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του Πανεπιστήμιου με την αγορά εργασίας, καθιστώντας έτσι πιο αποτελεσματική την ένταξή τους σ΄ αυτήν. Στις Ημέρες Σταδιοδρομίας, συμμετέχουν πλήθος ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων απ’ όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας, με στόχο την αναζήτηση στελεχιακού δυναμικού υψηλών προδιαγραφών από το χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η μακροχρόνια εμπειρία από την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης έχει δείξει ότι ως αποτέλεσμα αυτής πραγματοποιείται άμεσα ουσιαστικός αριθμός προσλήψεων.

Όπως έχουν αποδείξει και ανάλογες εκδηλώσεις στο παρελθόν, οι Ημέρες Σταδιοδρομίας αναμένεται να έχουν μεγάλη απήχηση λόγω του έντονου ενδιαφέροντος των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και των εταιρειών. Φέτος συμμετέχουν πάνω από 76 εταιρίες στις Ημέρες Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Υποχρεωτική εγγραφή στο https://career.unipi.gr/career_cv/hmeres_stadiodromias