Εκδηλώσεις

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστήμιου Πειραιώς διοργανώνει για 11η συνεχή χρόνια την εκδήλωση «Ήμερες Σταδιοδρομίας 2019» από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου 2019, από τις 09.00 έως τις 18.00, στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου.

Η Εκδήλωση – Θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Γραφείου Διασύνδεσης να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του Πανεπιστήμιου με την αγορά εργασίας, καθιστώντας έτσι πιο αποτελεσματική την ένταξή τους σ΄ αυτήν. Στις Ημέρες Σταδιοδρομίας, συμμετέχουν πλήθος ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων απ’ όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας, με στόχο την αναζήτηση στελεχιακού δυναμικού υψηλών προδιαγραφών από το χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η μακροχρόνια εμπειρία από την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης έχει δείξει ότι ως αποτέλεσμα αυτής πραγματοποιείται άμεσα ουσιαστικός αριθμός προσλήψεων.

Όπως έχουν αποδείξει και ανάλογες εκδηλώσεις στο παρελθόν, οι Ημέρες Σταδιοδρομίας αναμένεται να έχουν μεγάλη απήχηση λόγω του έντονου ενδιαφέροντος των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και των εταιρειών. Φέτος συμμετέχουν πάνω από 76 εταιρίες στις Ημέρες Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Υποχρεωτική εγγραφή στο https://career.unipi.gr/career_cv/hmeres_stadiodromias

Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 12:51

Πρόσκληση σε συνέδριο

Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 12:44

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ

image001image002

Στα πλαίσια του φετινού συνεδρίου Ημέρες Ποιότητας 2019, η Κεντρική Συνεδριακή ημέρα θα λάβει χώρα:

       στις 7.5.2019,στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Σας παρακαλούμε :

  • Δηλώστε έγκαιρα (ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις) συμμετοχή (επιλογή Register στην ιστο-διεύθυνση https://www.eventbrite.com/e/quality-days-2019-main-conference-day-tickets-60969876542?aff=ebdshpsearchautocomplete). 
  • να έχετε μαζί σας κατά την Κεντρική Συνεδριακή Ημέρα (εκτυπωμένο ή αποθηκευμένο στο κινητό σας) το ticket σας, το οποίο θα παραλάβετε στο email σας (mail subject: Order Notification for Quality Days 2019 - Main Conference Day | αποστολέας: ) μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Οι Ημέρες Ποιότητας 2019 διοργανώνονται και φέτος από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA TQM International, του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Πειραιώς. 

Καθ. Γεώργιος Μποχώρης

Οργάνωση Ημερών Ποιότητας

Γραμματειακή Υποστήριξη Ημερών Ποιότητας

Ε:  & Τ:210 4142246 καθημερινά (μετά τις διακοπές του Πάσχα), ώρες 11:00 – 18:00