Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα ERASMUS+ Κινητικότητα φοιτητών για Σπουδές για τους φοιτητές που έχουν επιλεγεί να μετακινηθούν για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2017 – 2018

Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 – 15:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων (Πορτοκαλί Αμφιθέατρο) του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα ERASMUS+ Κινητικότητα φοιτητών για Σπουδές για τους φοιτητές που έχουν επιλεγεί να μετακινηθούν για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2017 – 2018.

Η εκδήλωση αυτή αφιερώνεται στους φοιτητές που έχουν επιλεγεί, καθώς θα γίνει επεξήγηση των διαδικασιών για τη μετακίνησή τους, την επικοινωνία με τα Πανεπιστήμια Υποδοχής, τα δικαιολογητικά για τη χρηματοδότησή τους, καθώς και οποιαδήποτε άλλη απορία έχουν σχετικά με την κινητικότητά τους. Παράλληλα, στην Εκδήλωση θα παρευρεθούν Ακαδημαϊκοί και προσωπικό των Πανεπιστημίων που συνεργάζεται το Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους οι συμμετέχοντες, να απαντήσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με το Πανεπιστήμιο που έχουν επιλεγεί, τη χώρα, ζητήματα διαμονής και διαβίωσης στη χώρα που έχουν επιλεγεί.

Ακόμη, οι φοιτητές που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με φοιτητές που μετακινήθηκαν το τρέχον Ακαδημαϊκό Έτος στις χώρες και τα συνεργαζόμενα Ιδρύματα, να ανταλλάξουν σκέψεις και προβληματισμούς.

Λόγω αυξημένης συμμετοχής παρακαλείστε θερμά όπως επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση το αργότερο ως την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στο λογαριασμό .

Από το Τμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων