Γενικές Ανακοινώσεις

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητής Άγγελος Χ. Κότιος σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό της μνήμης των Τριών Ιεραρχών που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου (Καραολή - Δημητρίου 80)

Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Ομότιμος Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Χρήστος Γιανναράς με θέμα:«Γιατί άλυτο το πρόβλημα της Παιδείας στην Ελλάδα σήμερα;»

Σε συνέχεια της από 19-12-2019 ανακοίνωσης περί διακοπής ηλεκτροδότησης στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς την Κυριακή 19-1-2020 και ώρα από τις 7:00 π.μ. έως τις 20:00, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης και στο κτίριο επί της οδού Δεληγιώργη 107, κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Από το Τμήμα Τεχνικών Έργων

του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 11:19

Τελετή Απονομής Πιστοποιήσεων από την ΑΔΙΠ

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12.00, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, θα διεξαχθεί τελετή απονομής των Πιστοποιήσεων του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης της Ποιότητας του Ιδρύματος, καθώς και των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας από την Αρχή Διασφάλισης & Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ).

Τις Πιστοποιήσεις θα απονείμει ο Πρόεδρος της ΑΔΙΠ, Καθηγητής Π. Κυπριανός παρουσία της Γενικής Διευθύντριας της ΑΔΙΠ Δρ. Χριστίνας Μπέστα.

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 14:23

Ανακοίνωση προκήρυξης μίας θέσης ΔΕΠ

Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 19-1-2020 από τις 7:00 π.μ. έως τις 20:00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς επί της οδού Καραολή & Δημητρίου 80 προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του Πίνακα Μέσης Τάσης.

Από το Τμήμα Τεχνικών Έργων
του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια αναβάθμισης και μετάβασης της υπηρεσίας SMS της GUNET, η υπηρεσία δε θα είναι διαθέσιμη τη Δευτέρα 16/12 από τις 19:00 έως την 00:00, ως προς την εξερχόμενη κίνηση (ΜΤ μηνύματα). Η μη διαθεσιμότητα σημαίνει και αδυναμία αποστολής μηνυμάτων τις ώρες εκείνες χωρίς να διατηρούνται σε κάποια «ουρά» για μεταγενέστερη αποστολή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κατά την διάρκεια αυτή όλα τα μηνύματα θα χαθούν και η υπηρεσία δεν θα λειτουργεί.

Παρακαλούμε αποφύγετε τη χρήση της υπηρεσίας uregister.unipi.gr κατά τις ώρες της αναβάθμισης, ενώ για την υπηρεσία mypassword.unipi.gr η ανάκτηση του κωδικού θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω εξωτερικού email.

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 13:51

Λειτουργία Ιατρείου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητής Άγγελος Χ. Κότιος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Τελετή Αναγόρευσηs σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της MYTILINEOS κ. Ευαγγέλου Γ. Μυτιληναίου
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

unipi logo notext

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Καραολή & Δημητρίου 80

18534 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τηλέφ : 210 4142000

Πειραιάς 29/11/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γίνεται γνωστό ότι η ορκωμοσία των αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών

Αίθουσα Συνεδρίων

16:00 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ενέργεια: Στρατηγική, Δίκαιο και Οικονομία και Energy: Strategy, Law and Economics

17:30 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εκπαίδευση, Κατάρτιση και έρευνα Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Brics: Οικονομία-Κοινωνία-Εξωτερική Πολιτική


Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης

Αίθουσα Συνεδρίων

10:00 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Βιο-οικονομία

11:30 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Οικονομικά της Εκπαίδευσης

Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Αμφιθέατρο «Αθ. Κανελλόπουλος»

13:00 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Μάνατζμεντ Τουρισμού

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκηση Επιχειρήσεων – Ολική Ποιότητα με Διεθνή

Προσανατολισμό

 

15:00 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Λογιστική και Έλεγχος Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών

 

17:00 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για στελέχη (E-MBA)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ