Γενικές Ανακοινώσεις

Σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 24-04-2021 από τις 08.00 έως τις 16.00 ενδεχομένως να υπάρξουν διακοπές ηλεκτροδότησης στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Καραολή και Δημητρίου 80), λόγω εργασιών στον Γενικό Πίνακα Μέσης Τάσης.

Εφιστούμε την προσοχή σας για τον εξοπλισμό που τροφοδοτείται με ρεύμα.

Από τη Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης και Τεχνικών Έργων

menoume spiti

Αναγνωρίζουμε ότι όλοι αισθανόμαστε ευάλωτοι έναντι του κορονοϊού. Παράλληλα ο περιορισμός στο σπίτι – ο οποίος είναι επιβεβλημένος - δημιουργεί  ανατροπές στον τρόπο ζωής μας. Ο συνδυασμός κοινωνικής απομόνωσης και αποδιοργάνωσης του καθημερινού προγράμματος ζωής μας, αυξάνει τα αισθήματα φόβου,  μοναξιάς και άγχους.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο και η Ψυχιατρική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Πειραιώς, παρέχουν συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη σε καταστάσεις όπως π.χ. κρίσεις πανικού, άγχους, φόβους για πιθανή μόλυνση, αισθήματα ματαίωσης, ανίας, σύγχυσης, θυμού, στιγματισμού κ.α.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Συμβουλευτικό Kέντρο

Κοινωνική Λειτουργός: Μάρθα Κατσούλη

  • 210 - 4142042 (8.00-14.00)
  • Ιατρείο

Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής: Νίκος Δέγλερης

  • 210-4142162 (Δευτέρα-Παρασκευή9.30–11.30)

εκτός Τετάρτης

  • SKYPE deglerispsy (κατόπιν ραντεβού)

Ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με επιστημονική υπεύθυνη την κα καθηγήρια Φανή Σακελλαριάδου Διευθύντρια του ΠΜΣ (M.S.c.) Sustainability and Quality in Marine Industry, σας προσκαλεί στην διαδικτυακή εκδήλωση της τελικής παρουσίασης των νικητών του διαγωνισμού
καινοτομίας Blue Growth Piraeus που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου και ώρα 19:00 - 21:00.

Την πρόσκληση θα βερέιτε εδώ 

Το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ

Η εκδήλωση πρόκειται να προβληθεί live στο bluegrowthpiraeus.gr/final

Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 12:19

ICT Career days 2021

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστήμιου Πειραιώς σε συνεργασία με τη Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) διοργανώνει για 2η χρονιά Ημέρες Καριέρας για τους τελειόφοιτους/ απόφοιτους/ μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων Πληροφορικής και Ψηφιακών Συστημάτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Μαΐου και ώρες 10πμ με 4μμ και θα υποστηριχθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. 

Η παρούσα εκδήλωση  εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Γραφείου Διασύνδεσης να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους και απόφοιτους της Σχολής ΤΠΕ με την αγορά εργασίας, καθιστώντας έτσι πιο αποτελεσματική την ένταξή τους σ΄ αυτήν.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην παρούσα εκδήλωση παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την επιθυμητή μέρα βάσει της διαθεσιμότητας σας (20 ή 21 Μαΐου) το αργότερο μέχρι τις 20 Απριλίου, προκειμένου να επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες.

Γίνεται γνωστό ότι, την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021  και ώρα 12:00 – 15:00 θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης για τα πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ107 Όμιλος Διεθνής Κινητικότητας.

Το Link της Ενημέρωσης, και τα στοιχεία σύνδεσης θα τα βρείτε στην Ανακοίνωση εδώ.