Προγράμματα Σπουδών

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ WEBSITE ICON

Προγράμματα Σπουδών

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Προπτυχιακά

Τα Τμήματα της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών προσφέρουν τέσσερα προγράμματα προπτυχιακών σπουδών. Ειδικότερα:

Μεταπτυχιακά

Τα Τμήματα της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών προσφέρουν 15 προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ), δύο εξ αυτών αγγλόφωνα.

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης προσφέρει πέντε Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.):

Τόσο η μοναδικότητα των προγραμμάτων αυτών στον Ελληνικό χώρο όσο και η πετυχημένη πορεία των αποφοίτων τους από το 2006, τα καθιστούν από τις καλύτερες επιλογές για όσους θέλουν να διακριθούν στην αγορά και διαθέτουν ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα.Εάν έχεις υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, σε προσκαλούμε να υποβάλεις αίτηση στα προγράμματά μας, τα οποία θέτουν υψηλά πρότυπα επιστημονικής και πρακτικής τεκμηρίωσης.

Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Το Tμήμα Oργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ακαδημαϊκό έτος 1995-1996 προχώρησε στη λειτουργία των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων:

Σκοπός των μεταπτυχιακών αυτών προγραμμάτων είναι η προετοιμασία, σε προχωρημένο επίπεδο, διοικητικών στελεχών και συμβούλων ικανών να αντιμετωπίσουν επιτυχώς το πολύπλοκο και δυναμικό διεθνές οικονομικό περιβάλλον, συμβάλλοντας σε επιχειρησιακές διαδικασίες που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα.

Εκτός από τα παραπάνω ΠΜΣ, σε συνεργασία με τα Τμήματα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (επισπεύδον Τμήμα) και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης οργανώνουν και λειτουργούν το:

Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών
Διατμηματικά προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών

Tα Tμήματα Oργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικής Επιστήμης και Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς προχώρησαν στην επανίδρυση του διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος:

Στόχος του ανωτέρω προγράμματος είναι η δημιουργία μιας νέας γενιάς διακεκριμένων επιστημόνων, τόσο στον χώρο της Νομικής και Οικονομικής Επιστήμης, όσο και στο χώρο των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών. Η συνέργεια των συνδυαστικών γνώσεων και της κριτικής ικανότητας πάνω σε κρίσιμα διεπιστημονικά θέματα δημιουργούν προστιθέμενη αξία, επαυξάνοντας το γνωσιακό κεφάλαιο σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Κατηγορίες
Αναζήτηση
Search

Πρόσφατες Ανακοινώσεις