Ανακοινώσεις Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης

AI Skilling Initiative by Google

𝝩𝝾 𝝡𝝴𝞃𝝰𝝿𝞃𝞄𝞆𝝸𝝰𝝹ό 𝝥𝞀ό𝝲𝞀𝝰𝝻𝝻𝝰 «𝝤𝝸𝝹𝝾𝝼𝝾𝝻𝝸𝝹ή & 𝝚𝝿𝝸𝞆𝝴𝝸𝞀𝝶𝞂𝝸𝝰𝝹ή 𝝨𝞃𝞀𝝰𝞃𝝶𝝲𝝸𝝹ή (M.Sc. in Economic and Business Strategy at University of Piraeus) & 𝞃𝝾 𝝚𝞀𝝲𝝰𝞂𝞃ή𝞀𝝸𝝾 Ηγεσίας και 𝝭𝝶𝞅𝝸𝝰𝝹𝝾ύ 𝝡𝝴𝞃𝝰𝞂𝞆𝝶𝝻𝝰𝞃𝝸𝞂𝝻𝝾ύ (iLEADS Center for Research@Strategy & Entrepreneurship in Digital Business) 𝞂𝝴 𝞂𝞄𝝼𝝴𝞀𝝲𝝰𝞂ί𝝰 𝝻𝝴 𝞃𝝶𝝼 Grow with 𝗚𝗼𝗼𝗴𝗹𝗲 𝞂𝝰ς 𝝿𝞀𝝾𝞂𝞅έ𝞀𝝾𝞄𝝼 𝝳𝞈𝞀𝝴ά𝝼 𝟯𝞈𝞀𝝾 𝞂𝝴𝝻𝝸𝝼ά𝞀𝝸𝝾 𝝿ά𝝼𝞈 𝞂𝝴 𝝴𝝿ί𝝹𝝰𝝸𝞀𝝰 𝝷έ𝝻𝝰𝞃𝝰 𝝩𝝴𝞆𝝼𝝶𝞃ής 𝝢𝝾𝝶𝝻𝝾𝞂ύ𝝼𝝶ς (Artificial Intelligence) 𝝹𝝰𝝸 𝞂𝝴 𝝷έ𝝻𝝰𝞃𝝰 𝝡𝝶𝞆𝝰𝝼𝝸𝝹ής 𝝡ά𝝷𝝶𝞂𝝶ς (𝗠𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗲 𝗟𝗲𝗮𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴).
Η Google λανσάρει το “AI Skilling for all” στην Ελλάδα, ένα νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης για θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης, με στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων και των γνώσεων φοιτητών, επαγγελματιών, επιχειρήσεων, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου. Το πρόγραμμα προσφέρει μια σειρά από, χωρίς χρέωση, εκπαιδεύσεις μέσω της πλατφόρμας Grow with Google, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, δεξιοτήτων και γνωστικών πεδίων που σχετίζονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη. Στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει όσους επηρεάζονται περισσότερο από τις αλλαγές που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στην αγορά εργασίας, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.
𝜮𝜺 𝜶𝝊𝝉ό 𝝉𝝄 𝝅𝝀𝜶ί𝝈𝜾𝝄, 𝝉𝝄 𝑮𝒓𝒐𝒘 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑮𝒐𝒐𝒈𝒍𝒆 𝝈𝜺 𝝈𝝊𝝂𝜺𝝆𝜸𝜶𝝈ί𝜶 𝝁𝜺 𝝉𝝄 Department of Economics 𝜯𝝁ή𝝁𝜶 𝜪𝜾𝜿𝝄𝝂𝝄𝝁𝜾𝜿ής 𝜠𝝅𝜾𝝈𝝉ή𝝁𝜼ς 𝝉𝝄𝝊 𝜫𝜶𝝂𝜺𝝅𝜾𝝈𝝉𝜼𝝁ί𝝄𝝊 𝜫𝜺𝜾𝝆𝜶𝜾ώς 𝝅𝝆𝝄𝝈𝝋έ𝝆𝝄𝝊𝝂, 𝝌𝝎𝝆ίς 𝝌𝝆έ𝝎𝝈𝜼, 𝞽𝞪 𝞹𝞪𝞺𝞪𝞳ά𝞽𝟂 𝝈𝜺𝝁𝜾𝝂ά𝝆𝜾𝜶:
𝚷έ𝛍𝛑𝛕𝛈 𝟏𝟑/𝟎𝟔, 𝟏𝟖.𝟎𝟎-𝟏𝟗.𝟑𝟎: 𝚬𝛊𝛔𝛂𝛄𝛚𝛄ή 𝛔𝛕𝛈 𝚳𝛈𝛘𝛂𝛎𝛊𝛋ή 𝚳ά𝛉𝛈𝛔𝛈 (𝑴𝒂𝒄𝒉𝒊𝒏𝒆 𝑳𝒆𝒂𝒓𝒏𝒊𝒏𝒈)
Περιγραφή: Αυτό το σεμινάριο θα σας συστήσει τα βασικά στοιχεία του τρόπου με τον οποίο τα μοντέλα μηχανικής μάθησης μαθαίνουν και λειτουργούν, τα βήματα για τον σχεδιασμό ενός προβλήματος προς επίλυση μέσω μηχανικής μάθησης, καθώς και μια βασική κατανόηση των πόρων και των εργαλείων που χρειάζεται μια επιχείρηση για να επενδύσει στη μηχανική μάθηση.
𝚷έ𝛍𝛑𝛕𝛈 𝟏𝟑/𝟎𝟔, 𝟐𝟎.𝟎𝟎-𝟐𝟏.𝟑𝟎: 𝚬𝛎𝛊𝛔𝛘ύ𝛔𝛕𝛆 𝛕𝛈𝛎 𝛑𝛂𝛒𝛂𝛄𝛚𝛄𝛊𝛋ό𝛕𝛈𝛕ά 𝛔𝛂ς 𝛍𝛆 𝛕𝛈𝛎 𝚻𝛆𝛘𝛎𝛈𝛕ή 𝚴𝛐𝛈𝛍𝛐𝛔ύ𝛎𝛈 (𝐀𝐈)
Περιγραφή: Αυτό το σεμινάριο θα σας συστήσει σε πρωτοποριακά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) που είναι ήδη διαθέσιμα από τη Google και άλλες εταιρείες, δείχνοντας έξυπνους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να γίνετε πιο δημιουργικοί και να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας.
𝝚𝝲𝝲𝞀𝝰𝞅𝝴ί𝞃𝝴 𝝴𝝳ώ
𝜧𝜺𝝉ά 𝝉𝜼𝝂 𝝄𝝀𝝄𝜿𝝀𝜼𝝆𝝎𝝁έ𝝂𝜼 𝝅𝜶𝝆𝜶𝜿𝝄𝝀𝝄ύ𝜽𝜼𝝈𝜼 𝝉𝝄𝝊 𝝈𝜺𝝁𝜾𝝂𝜶𝝆ί𝝄𝝊 𝜽𝜶 𝝀ά𝜷𝜺𝝉𝜺 𝜼𝝀𝜺𝜿𝝉𝝆𝝄𝝂𝜾𝜿ά, 𝜺𝝂𝝉ός 1 𝜺𝜷𝜹𝝄𝝁ά𝜹𝜶ς, 𝜷𝜺𝜷𝜶ί𝝎𝝈𝜼 𝝅𝜶𝝆𝜶𝜿𝝄𝝀𝝄ύ𝜽𝜼𝝈𝜼ς.
Κατηγορίες
Αναζήτηση
Search

Πρόσφατες Ανακοινώσεις