Χαιρετισμός της Πρυτανικής Αρχής του Πανεπιστημίου Πειραιώς

για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2018-2019

Με αφορμή την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Πειραιώς εύχεται σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής μας κοινότητας υγεία, πρόοδο και κάθε επιτυχία. Καλωσορίζει τους νέους φοιτητές μας και τους συγχαίρει για την επιτυχία τους. Τους διαβεβαιώνει ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε να δικαιωθεί η επιλογή τους να φοιτήσουν στο Πανεπιστήμιό μας.


Με αφορμή και τη συμπλήρωση 80 ετών από την ίδρυση του, το Πανεπιστήμιό μας θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να επιτελεί το έργο που του ανέθεσε η κοινωνία και η Πολιτεία και να πορεύεται προάγοντας έτι περαιτέρω τις ακαδημαϊκές αξίες, μέσα από τη μετάδοση και αύξηση της γνώσης, τη διασύνδεση με την κοινωνία και οικονομία και την ανάπτυξη διεθνών συμπράξεων και ανταλλαγών.

Ο Πρύτανης
Καθ. Άγγελος Κότιος

Οι Αντιπρυτάνεις
Καθ. Γρηγόρης Χονδροκούκης
Καθ. Μάρκος Κούτρας
Καθ. Παντελής Παντελίδης

loading...

  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επικαιρότητα

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις

  ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Φοιτητικά Θέματα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Σχολές & τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς


Ερευνητικό Έργο - ΕΛΚΕ

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς έχει επιδείξει πλούσιο ερευνητικό έργο, το οποίο εξειδικεύεται σε ανάληψη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, δημοσίευση πρωτοτύπων επιστημονικών εργασιών σε διεθνή περιοδικά, συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια κλπ.

Περισσότερα

Διεθνείς Σχέσεις

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς με έντονη παρουσία και κύρος στο διεθνή επιστημονικό και ευρύτερο ακαδημαϊκό χώρο, παρουσιάζει σημαντικό έργο με αξιόλογα αποτελέσματα στον τομέα των διεθνών σχέσεων και συνεργασιών του με ακαδημαϊκά ιδρύματα του εξωτερικού.

Περισσότερα

Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, διαθέτει πλούσια συλλογή βιβλίων, επιστημονικών περιοδικών και ψηφιακού υλικού.

Περισσότερα

Δ.Α.ΣΤΑ.

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Παν. Πειραιώς έχει ως στόχο την αναβάθμιση των συστημάτων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας.

Περισσότερα

ΜΟ.ΔΙ.Π.

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Παν. Πειραιώς αποτελεί το κεντρικό συντονιστικό όργανο όλων των διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και αξιολόγησης των Ακαδημαϊκών Μονάδων και του Ιδρύματος.

Περισσότερα

Μητρώα Ιδρύματος (ΑΠΕΛΛΑ)

Μητρώα Εσωτερικών και Εξωτερικών Μελών για τη συγκρότηση επιτροπών επιλογής και εξέλιξης Καθηγητών και Λεκτόρων.

Περισσότερα

Οδηγός Σπουδών

Βρείτε πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο, τις Σχολές και τα Ακαδημαϊκά Τμήματα μέσα από τον οδηγό σπουδών.

Περισσότερα

Χρήσιμες Υπηρεσίες


Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρες Σταδιοδρομίας 2017» την περίοδο  27 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου 2017. Η Εκδήλωση– Θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Γραφείου Διασύνδεσης να φέρει σε επαφή τους Αποφοίτους του Πανεπιστημίου με την Αγορά Εργασίας. Στις Ημέρες Σταδιοδρομίας συμμετέχουν πλήθος ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων από όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας με στόχο την αναζήτηση στελεχιακού δυναμικού υψηλών προδιαγραφών από το χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η μακροχρόνια εμπειρία από την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης έχει δείξει ότι ως αποτέλεσμα αυτής πραγματοποιείται άμεσα ουσιαστικός αριθμός προσλήψεων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο  http://career.unipi.gr/career_cv/hmeres_stadiodromias.php   

 

pic